Contact

 

Lachtherapie Instituut

oprichter Saskia van Velzen
Lachtherapeut

Binnenhaven 1
6709 PD Wageningen

E-mail: lti@lachtherapieinstituut.nl
Telefoon: 085-2732248

We streven er naar mails op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. De telefoon wordt op kantoortijden beantwoord, buiten deze tijden kun je een bericht achterlaten.

Volg me op twitter en facebook. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij het Lachtherapie Instituut.

Facturen worden gestuurd vanuit Lach Instituut Nederlandhet bedrijf van Saskia van Velzen waar het Lachtherapie Instituut een onderdeel van is.

Bankrekening NL67INGB0004383214
BTW NL169290578B02
KvK 54183201 

Over ons

Lachtherapie is het geesteskind van Saskia van Velzen. Hoe lang geleden is het dat je echt heerlijk gelachen hebt? De meeste mensen zeggen “te lang geleden.”

Als kind weten we namelijk nog precies hoe we moeten lachen. Maar als volwassenen laten we ons opslokken door de waanzin van de dag en verleren we de lach.

Als kind is de hele wereld een wonder, als volwassene labellen we de wereld zo goed mogelijk. Stoel, lucht, auto, huishouden, werk, probleem, leuk, niet leuk.

Met lachtherapie helpen we mensen zich van die labels te ontdoen of ze om te toveren tot labels die behulpzaam zijn. Zo kunnen we de wereld weer als een wonder zijn.

Visie van Saskia en daardoor van het Lachtherapie Instituut:

To create happier world by helping people to create their own happiness.

Wij geloven dat ieder mens het basisrecht heeft op het ervaren van geluk. Inmiddels weten we allemaal wel dat het niet gaat om spullen. Meer spullen maken je niet meer gelukkig. Gelukkig zijn is een gevoel. En dat gevoel kun je opzoeken, vergroten en versterken.

In lachtherapie werken we aan het verkleinen of elimineren van het gevoel van ongeluk en vergroten van het gevoel van geluk. Zodat iedereen dit kan ervaren.

Geluk zit in een klein hoekje. Lachtherapie helpt je om dit hoekje te ontdekken.

En sessie lachtherapie en de opleiding tot Lachtherapeut worden beide in Wageningen gegeven.