De enige therapie waar alles draait om een lach op jouw gezicht

Nieuw: Lachtherapeut Practitioner (2.0)

Met deze opleiding onderscheid je je van alle therapeuten en coaches in jouw eigen vakgebied. Je bent anders, uniek en je voegt iets bijzonders toe aan je sessies met je cliënten, de lach. Hiermee steek je boven de massa uit. Je wordt gezien.

In de practitionersopleiding leer je in 9 dagen het vak van Lachtherapeut uit te oefenen. De 9 lesdagen zijn verdeeld in 3 blokken van vrijdag t/m zondag. De opleiding wordt afgesloten met een examen (1 extra dag).

Ben jij coach, trainer of therapeut?

Welkom in het land van coaches, trainers en therapeuten. Het lijkt soms wel of de ene helft van Nederland de andere helft beter aan het maken is.

Omdat je graag mensen helpt blijf je in ontwikkeling. Je leert weer eens wat bij, je voegt nieuwe gereedschappen aan je kistje toe en je leert tegelijkertijd jezelf beter kennen.

Dat is fijn, maar echt brood op de plank brengt het niet meteen. De opleiding tot Lachtherapeut brengt daarin verandering.

Met deze opleiding onderscheid je je van alle therapeuten en coaches in jouw eigen vakgebied. Je bent anders, uniek en je voegt iets bijzonders toe aan je sessies met je cliënten; de lach. Hiermee steek je boven de massa uit. Je wordt gezien.

Deze opleiding is niet geschikt als je:

 • met de massa mee wil lopen
 • zelf te veel therapie nodig hebt
 • niet wil lachen
 • geen mensen wil helpen
 • je niet wil onderscheiden

Ben je bereid te investeren in een vrolijke toekomst waar je niet alleen je cliënten nog beter kan helpen, maar ook zelf fluitend door je sessies kan gaan?

Ben je bereid om 10 dagen te investeren in een boeiende aanvulling op je praktijk?


Een cliënt aan het woord

Nicole vertelt in dit filmpje van zorgverzekeraar ONVZ waarom zij hulp zocht bij lachtherapie en wat het haar gebracht heeft.


Wat heb je eraan en wat krijg je ervoor?

 • Unieke mix

  Naast dat we natuurlijk heel wat aflachen tijdens de opleiding, leer je ook werken met een unieke mix van NLP, hypnose en lachyoga.

 • Garantie

  Je kunt risicoloos meedoen. Ben je na het eerste blok van de opleiding niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

 • Steek er bovenuit

  Deze opleiding is een unieke manier om op te vallen binnen je huidige groep van coaches en/of therapeuten. Wees anders, steek erboven uit.

 • Energie

  Breng niet alleen het energieniveau van je client omhoog en ga zelf aan het einde van de dag ook blij en energiek naar huis.

 • Magic

  Je leert een aantal eenvoudige en bijzonder magische tools om mensen snel en eenvoudig te helpen van hun problemen af te komen.

 • Diploma

  Deze opleiding wordt afgesloten met een examen. Bij ontvangst van het diploma wordt je ingeschreven in het register van Lachtherapeuten.


Cursisten aan het woord

Twee cursisten vertellen over de opleiding tot Lachtherapeut.

Praktische details

Deelname

Voorwaarde voor deelname: in bezit van certificaat Lachtherapeut Basis (1.0). Meedoen op basis van een andere vooropleiding is alleen in overleg mogelijk.

Programma *)

 • A

  Oplossen angsten en fobieën

  De lach als hulpbron
  Dubbel dissociëren
  Fast Fobia techniek
  Gevoel Omdraai techniek

 • B

  Veranderwerk

  ABC turnaround
  Plaatsbepalers
  Tony Robbins protocol
  JMC-III methode

 • C

  Toekomst bouwen

  Tijdlijn
  Missionstatement
  Blitz
  Dreamself
  Jouw praktijk

 • D

  Examen

  Sessieverslagen
  Theorie
  Praktijksessie

*) wijzigingen voorbehouden

Data Lachtherapeut Practitioner (2.0)

nog niet gepland

Examen: 5 april 2020

Ieder blok is afzonderlijk te volgen voor € 595,-. Examenkosten bedragen € 200,- en de titel € 150,-.

Het pakket kost geen € 2135,- maar

€ 1950 / lachtherapeut practitioner

Tarieven zijn inclusief 21% btw

Met geldig diploma kom je in het register van Lachtherapeuten.

Studiepunten

 

De opleiding tot Lachtherapeut Practitioner (2.0) is geaccrediteerd door stichting KTNO. Je krijgt 4,5 EC punten en je voldoet aan 128 uur bijscholing. Dit is inclusief oefensessies, verslagen maken en examen.

Docent

Saskia van Velzen

 

Ik geloof dat iedereen het geboorterecht heeft op levensgeluk.

Mijn missie is:

"to create a happier world by helping people to create their own happiness"

Leren is mijn grootste passie, vooral leren hoe je plezierig kan leven. Want mopperen, de wereld buiten ons zien als een vijand, is gemakkelijk genoeg.

Ruim 25 jaar heb ik verzameld, vergaard, geleerd, getest en uitgewerkt. Het aantal diploma's is niet meer te tellen. Alles wat ik leerde over hypnose, NLP, communicatie, energiewerk en business is gecombineerd en verwerkt in deze bijzondere opleiding.

Mijn grote vraag is: hoe zorg ik ervoor dat ik positief paranoia wordt? Hoe zorg ik ervoor dat ik het gevoel heb dat iedereen het beste met mij voor heeft, dat mensen behulpzaam, lief en trouw zijn? Dat ik simpelweg gelukkig ben?

Volgens mij heb ik het antwoord gevonden. Ik gun ook jou een gelukkig leven. Je bent ervoor geboren.

 

AANMELDEN

Bij aanmelden kom je in de webwinkel terecht. Je kan ervoor kiezen om direct via iDeal of Mr Cash te betalen maar je kan ook kiezen voor overmaken. Zo bepaal je zelf wanneer je de betaling verricht.

lti_logo