Lachtherapie sessie

Wat kunnen we samen met jou oplossen?

De kennis en vaardigheden van de lachtherapeut zijn zeer geschikt om angsten en fobieën op te lossen. De lachtherapeut maakt gebruik van effectieve technieken uit de hypnose, NLP, lachyoga en provocatieve coaching.

De sessies bij het Lachtherapie Instituut in Wageningen worden gegeven door Saskia van Velzen, oprichter van het Lachtherapie Instituut. Wil je een lachtherapeut bij jou in de buurt, dan is het nog heel eventjes wachten. Binnenkort komt hier een overzicht met de Lachtherapeuten in Nederland. Zij brengen naast de vaardigheden van de Lachtherapeut hun eigen eerdere kennis en kunde mee.

Je kan bij Saskia terecht voor angsten, fobieën, trauma’s en allergieën. Hiervoor maakt zij gebruik van de lachtherapeutische vaardigheden aangevuld met EMDR. Ook levensvragen als “wat doe ik hier op aarde en wat is mijn doel of opdracht” kunnen beantwoord worden met de technieken van de “Soul Key” sessie.

De kosten van een sessie bedragen 150 euro.

Saskia gelooft in kortdurende, effectieve therapie. De meeste problemen worden opgelost in 3 tot maximaal 5 sessies. Op naar een stralende lach op jouw gezicht.

Stuur een mail naar lti@lachtherapieinstituut.nl om een afspraak te plannen. Bellen mag ook. Gebruik dan telefoonnummer 026-3823724.