Alles draait om een lach op jouw gezicht

Lachtherapie bijscholing

Je bent druk als therapeut aan de slag maar je moet van je beroepsvereniging ook bij- en nascholen. Deze unieke dag leert je naast een aantal effectieve technieken bewust de lach toe te voegen in je praktijk.

De workshop is geaccrediteerd door KTNO. Deze workshop levert je 0,5 EC-punten en 8 studie-uren (docent-contacturen) op.

Ben jij coach, trainer of therapeut?

Welkom in het land van coaches, trainers en therapeuten. Het lijkt soms wel of de ene helft van Nederland de andere helft beter aan het maken is.

Omdat je graag mensen helpt blijf je in ontwikkeling. Je leert weer eens wat bij, je voegt nieuwe gereedschappen aan je kistje toe en je leert tegelijkertijd jezelf beter kennen.

De workshop "lachtherapie voor drukke therapeuten" brengt meer lach in je werk. Je gaat je onderscheiden van je collega's en je krijgt nog meer plezier in je werk.

Ben je nog geen therapeut, coach of trainer? Met voldoende gezonde belangstelling kun jij ook meedoen.

Deze workshop is niet geschikt als je:

 • zelf te veel therapie nodig hebt
 • niet wil lachen
 • geen mensen wil helpen

Investeer een dag in een vrolijke toekomst waar je niet alleen je cliënten nog beter kan helpen, maar ook zelf fluitend door je sessies kan gaan.

Geaccrediteerd door KTNO.


Wat heeft lachtherapie met Nicole gedaan

Nicole legt in dit filmpje van zorgverzekeraar ONVZ uit hoe lachtherapie haar serieus geholpen heeft.


Wat heb je eraan en wat krijg je ervoor?

 • Unieke mix

  Naast dat we natuurlijk heel wat aflachen tijdens de workshop, leer je ook werken met een unieke mix van NLP, veilige hypnose, provocatieve therapie en lachyoga.

 • Garantie

  Je kunt risicoloos meedoen. Heb je aan het einde van de dag nog niet gelachen dan krijg je je geld terug.

 • Steek er bovenuit

  Deze methode is een unieke manier om op te vallen binnen je huidige groep van coaches en/of therapeuten. Wees anders, steek erboven uit.

 • Energie

  Breng niet alleen het energieniveau van je client omhoog maar ga zelf aan het einde van de dag ook blij en energiek naar huis.

 • Magic

  Je leert een aantal eenvoudige en bijzonder magische technieken om mensen snel en eenvoudig te helpen van hun problemen af te helpen.

 • Certificaat

  Je ontvangt een certificaat waarop de accreditatie door KTNO met het aantal studiepunten en studie-uren vermeld staan.


Cursisten aan het woord

Deze twee cursisten vertellen wat de opleiding tot lachtherapeut voor hen betekent.

Programma *)

 • 1

  De lach als instrument

  Je leert hoe je de lach als instrument inzet. Wanneer lach je wel, wanneer niet en hoe dan? Hoe kun je er zelf altijd bij en help je je cliënt ermee.

 • 2

  De A-B-C methode

  Leer in een paar vragen naar de kern van het probleem gaan en deze ook op te lossen. Met een lach uiteraard.

 • 3

  De Post-itmethode

  Met post-its is veel meer te doen dan je te helpen herinneren aan je boodschappen. Leer hoe je ze snel en effectief inzet voor je therapie. Ook geschikt voor de intake.

 • 4

  Het universum

  Speciaal voor zeer drukke therapeuten is deze techniek. Het universum heeft alles bij de hand, we maken er alleen te weinig gebruik van. Geloof je niet dat dit werkt? Ondervind het zelf.

 • 5

  Marketing

  Je bent gek op je vak maar die stomme marketing! Tijdens deze dag krijg je een paar direct toepasbare tips die ook nog leuk zijn om te doen.

*) wijzigingen voorbehouden

De waarde van deze dag is wel 395 euro
De normale dagprijs 195 euro

Maar je bijdrage is nu

€ 57

Inclusief 21% btw

Docent

Saskia van Velzen

 

Ik geloof dat iedereen het geboorterecht heeft op levensgeluk.

Mijn missie is:

"to create a happier world by helping people to create their own happiness"

Leren is mijn grootste passie, vooral leren hoe je plezierig kan leven. Want mopperen, de wereld buiten ons zien als een vijand, is gemakkelijk genoeg.

Ruim 25 jaar heb ik verzameld, vergaard, geleerd, getest en uitgewerkt. Het aantal diploma's is niet meer te tellen. Alles wat ik leerde over hypnose, NLP, communicatie, energiewerk en business is gecombineerd en verwerkt in dit bijzondere instituut.

Mijn grote vraag is: hoe zorg ik ervoor dat ik positief paranoia wordt? Hoe zorg ik ervoor dat ik het gevoel heb dat iedereen het beste met mij voor heeft, dat mensen behulpzaam, lief en trouw zijn? Dat ik simpelweg gelukkig ben?

Ik gun ook jou een gelukkig leven. Je bent ervoor geboren.

AANMELDEN

 

 

Aan het einde van de workshop krijg je een certificaat van deelname. Hierop staan de studiepunten en studie-uren vermeld.

lti_logo